خواص روغن فلفل سیاه (۱۰ خاصیت روغن فلفل سیاه) | تغذیه

ناشر : دانلود آهنگ غمگین

خواص روغن فلفل سیاه (۱۰ خاصیت روغن فلفل سیاه) | تغذیه


فلفل سیاه یکی از شایع ترین و سودمندترین ادویه های موجود در این سیاره است! این ادویه سودمند نه تنها به عنوان مزه دهنده ای لذیذ در نوبت های خوراکی ما مورد مصرف می گیرد، بلکه به عنوان داروی گیاهی، نیز استفاده دارد.

در دهه های اخیر تحقیقات علمی بیشتری پیرامون مزایای مصرف روغن فلفل سیاه صورت گرفت، طبق این نتایج، استفاده روغن فلفل سیاه مزایایی همانند کم شدن درد، کم شدن کلسترول، سم زدایی جسم و زیاد شدن گردش خون را به دنبال دارد.

افزون بر این، تحقیقات حاکی از آن است که پیپرین (piperine) که فاکتور مزه و بوی فلفل سیاه است دارای خیلیی از خصوصیات تندرستی از جمله ضد سرطان بوده و از این رو پژوهشگران پیشنهاد می کنند که برای جلوگیری از دچار به سرطان و یا معالجه آن، فلفل سیاه به رژیم خوراکی تان بیفزایید.


ما در این مطلب به مزایای این روغن شگفت انگیز نگاهی دقیق تر خواهیم داشت. با ما همراه باشید.

  1. دردها را کم شدن می دهد

از روغن فلفل سیاه به علت دارا بودن خصوصیات ضد التهابی و ضد اسپاسمی به منظور کم شدن ضرر عضلات، تاندونیت و نشانه ها آرتریت و روماتیسم مصرف می شود.


  • یاری به هضم و گوارش مناسبتر

  • روغن فلفل سیاه قادر است ناراحتی های یبوست، اسهال و گاز معده را کم شدن دهد. تحقیقات بر روی حیوانات نشان داده ‌است که بسته به میزان استفاده، پیپرین های فلفل سیاه دارای تاثیرات ضدعفونی کننده و ضد اسپاسمی بوده که برای تسکین یبوست سودمند است.

    به طور کلی، به دید می رسد که فلفل سیاه برای آشفتگیات حرکتی دستگاه گوارش نظیر سندرم روده برانگیختن پذیر (IBS) نیز مفید باشد.


  • کم شدن میزان کلسترول

  • یک مطالعه بر روی حیوانات در مورد اثر فلفل سیاه در موش‌ های دارای چربی بالا، کم شدن سطوح کلسترول، اسیدهای چرب آزاد، فسفولیپیدها و تری گلیسریدها را نشان داد.


  • دارای خصوصیات ضد ویروسی است

  • مصرف زیاد مدت از آنتی بیوتیک ها سبب تکامل باکتری های مقاوم چند دارو می شود.

    تحقیقی که در میکرو بیولوژی و بیوتکنولوژی کاربردی منتشر شد نشان داد که عصاره فلفل سیاه شامل خصوصیات ضد ویروسی است و این بدان معناست که ویروس آنتی بادی را بدون اثر گذاشتن بر زنده ماندن سلول ‌ها هدف قرار می ‌دهد و مقاومت دارویی را کم‌ تر می‌ کند.


  • فشار خون را کم شدن می دهد

  • زمانی که اسانس فلفل سیاه به صورت داخلی استفاده شود، امکان پذیر است گردش خون سالم و حتی روند کم شدن فشار خون بالا را زیاد شدن دهد.

    آمیخته کردن روغن فلفل سیاه با دارچین یا روغن الزامی زردچوبه قادراست این خصوصیات را زیاد شدن دهد.


  • دارای فعالیت های ضد سرطانی است

  • بر اساس مطالعه ای که در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه ایالتی میشیگان انجام شد، عصاره فلفل سیاه و مواد آن شامل فعالیت های ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطان است.

    پژوهشگران گرفتنند که پیپرین و آمیدهای آلکیل موجود در فلفل سیاه هر دو دارای توانایی وابسته به دوز برای مهار تکثیر سلول‌ های سرطانی هستند.


  • کم شدن احساس نگرانی و گرایش به استفاده سیگار

  • روغن فلفل سیاه امکان پذیر است به کم شدن میل به استفاده سیگار و تسکین نشانه ها نگرانی در مردم سیگاری محروم از سیگار یاری کند.

    یک مطالعه بالینی که در زمینه وابستگی به مواد مخدر و الکل منتشر شده است، گرفتن که روغن فلفل سیاه می ‌تواند بعضی از نشانه ها ترک سیگار، از جمله گرایش به استفاده سیگار را سرکوب کند.


  • یاری به سم زدایی بدن

  • به دید می رسد که فلفل سیاه (Piper nigrum) و پیپرین دارای “تاثیرات بیوتانسفورماتیک” که شامل سم زدایی، جذب و قابلیت زیست پذیری داروهای گیاهی و رایج است، باشند. به همین علت امکان پذیر است پیپرین را به عنوان یک جزء ترکیبی در مکمل هایتان مشاهده نمایید.


  • بعنوان یک محرک اشتها مصرف می شود

  • تحقیقات نشان می ‌دهند که برانگیختن بویایی با مصرف روغن فلفل سیاه، که یک محرک اشتها برانگیز است، می ‌تواند هضم خوراکی در مردم با آشفتگیات عصبی را تسهیل قسمتد.

    استنشاق و مصرف روغن فلفل سیاه، پوسته منزوی یا اوربیتوفرناتال را فعال می کند و سبب خوب شدن حرکت بلع انعکاسی می شود.


  • قادراست به عنوان نگهدارنده خوراکی مورد مصرف قرار گیرد

  • روغن ‌های الزامی فلفل سیاه و سبز در یک مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۵ به منظور شناسایی فعالیت ضدمیکروبی در برابر میکرو ارگانیسم‌ هایی که سبب فساد مواد خوراکی می‌ شوند ، مورد مصرف قرار گرفتند. پژوهشگران گرفتنند که هر دو روغن فلفل شامل فایده ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد باکتری بوده و با موفقیتپرورش باکتری استافیلوکوکوس اورئوس را در سوپ مرغ مهار کردند.

    نتایج این مطالعه نشان می دهد که “چطور روغن های الزامی فلفل سبز و فلفل سیاه در کنترلپرورش میکروارگانیسم‌ های شناخته ‌شده اثربخش هستند.”


    چگونه از روغن فلفل سیاه مصرف کنیم؟

    روغن الزامی فلفل سیاه در بعضی فروشگاه‌ های مواد خوراکی و فروشگاه های آنلاین موجود است. روغن فلفل سیاه را می توان به طور مستقیم از بطری استنشاق کرد، در محیط خانه پخش کرد و یا اینکه به طورمحلی مورد مصرف قرار داد.( همیشه برچسب ‌های روی محصول را با دقت مطالعه نمایید)

    زمان خرید اسانس فلفل سیاه، به ویژه برای مصرف داخلی، مطمئن باشید که یک محصول با کیفیت بالا و ۱۰۰ درصد خالص را که توسط یک شرکت قابل اطمینان و معتبر ساخته شده است، خریداری نمایید. به علت خصوصیات قوی و دارویی که فلفل سیاه دارد، شما بایست از مناسبترین محصولی که می توانید نمایان نمایید مصرف نمایید.

    افزون بر این شما به دنبال روغنی هستید که CO2 آن استخراج شده باشد. استخراج CO2 بدان معنی است که مواد شیمیایی نظیر هگزان یا اتانول از فرآیند خارج می شوند که این امر خیلی مناسب است.

    زمانی که از روغن فلفل سیاه به صورتمحلی مصرف نمایید، احساس گرما ایجاد می شود، درنتیجه از دوزهای پایین تر مصرف نمایید و آن را با روغن های حامل نظیر روغن نارگیل، روغن جوجوبا یا روغن بادام رقیق نمایید.


    پیامد احتمالی روغن فلفل سیاه
    • روغن فلفل سیاه امکان پذیر است در دوزهای بالا سبب برانگیختن شدید شود، درنتیجه پیشنهاد می شود با روغن حامل (مثل روغن نارگیل یا جوجوبا) برای مصرفمحلی رقیق شود.
    • مناسب است قبل از مصرف روغن فلفل سیاه ابتدا بخشی از جسم خود را با آن تست نمایید. با اعمال یک قطره به مچ و یا پای خود آغاز نمایید تا مطمئن شوید که بازتاب معکوس نخواهید داشت.
    • همیشه قبل از مصرف روغن فلفل سیاه با دقت دستورالعمل محصول را بخوانید و همانطور که قبلا گفتیم همیشه به دنبال روغنی با بالاترین کیفیت باشید.
    • اگر در حال حاضر در حال استفاده دارویی ویژه هستید و یا وضعیت دکتری ویژهی درگیر هستید، قبل از مصرف روغن فلفل سیاه با دکتر خود مشورت نمایید. اگر باردار هستید هم ضروری است قبل از اسستفاده از این روغن الزامی مفید با دکترتان صحبت نمایید.