غذاهایی که باعث نقرس می شود! 8 خوراکی مضر برای نقرس | تغذیه

ناشر : دانلود آهنگ غمگین

غذاهایی که باعث نقرس می شود! 8 خوراکی مضر برای نقرس | تغذیه


اگر نقرس دارید در این مقاله همراه ما باشید.تلاش می کنیم در این قسمت در مورد خوراکی هایی که بایست از استفاده آن ها پرهیز نمایید را بیان نماییم.

نقرس التهاب دردناک مفاصل است که به دلیل جمع شدنکریستال های اسید اوریک ایجاد می شود. انگشت بزرگ یکی از مواردی است که زیادتر درگیر این مریضی می شود اما نقرس قادراست به پا، مچ پا، زانو و دست نیز حمله نمایید.

حمله نقرس امکان پذیر است چند روز یا حتی چند ماه به طول بیانجامد. آقایان و مردمی که چاق هستند زیادتر دربرابر ریسک قرار دارند. اگر نقرس دارید یا آماده دچار به نقرس هستید بایست رژیم خوراکی خوبی را اتخاذ نمایید تا درد مفاصل کمتر شود.

در دنباله چند مورد از خوراکی های زیان آور برای نقرس را معرفی میکنیم:

شاه ماهی:

با اینکه بعضی از خوراکی های دریایی را می توان هر از چندگاهی مورد مصرف قرار داد اما بعضی را بایست به طور کلی از فهرست خوراکی ها حذف کرد. به عنوان مثال اگر با نقرس دست و پنجه نرم می نمایید مناسبتر است از استفاده شاه ماهی و تن پرهیز نمایید. از سوی دیگر استفاده میگو برای شما قادراست امن باشد.

گوشت قرمز:

وقتی که صحبت از محتوای پورین به میان می آید، بایست بدانید که تمام گوشت ها به صورت مساوی ایجاد نشده اند. به طور کلی، گوشت سفید مناسبتر از گوشت قرمز است اما میل کردن چند گونه از گوشت قرمز به صورت گاه به گاه نیز اشکالی ندارد.

بوقلمون:

گوشت غاز و بوقلمون دارای پورین خیلی بالایی هستند. به همین خاطر برای خوب شدن مریضی نقرس خود، مناسبتر است از استفاده چنین گوشت هایی پیشگیری نمایید. مردمی که آماده دچار به نقرس هستند نیز بایست از این گوشت ها کمتر مصرف کنند. اردک و مرغ انتخاب امن تری خواهد بود. با اینحال گوشت ران مناسبتر از سینه مرغ با پوست است.

آشامیدنی های شکر دار:

از میل کردن آشامیدنی هایی که با شربت ذرت با فرکتوز بالا پربار شده اند پیشگیری نمایید. آشامیدن این مواد جسم را برانگیختن می کند اسید اوریک زیادتری تولید نماید. مطالعات انجام شده نشان می دهد آقایانی که فرکتوز بالایی استفاده می کنند زیادتر دربرابر ریسک دچار به نقرس قرار دارند.

مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۱ نیز نشان می دهد آشامیدنی های شیرین شده با فروکتوز قادراست ریسک دچاری خانم ها به نقرس را زیاد شدن دهد.

مارچوبه:

مارچوبه، گل کلم، اسفناج و قارج پورین بالایی نسبت به دیگر سبزیجات دارند. البته اگر چنین سبزیجاتی را دوست دارید علتی وجود ندارد که استفاده آن ها را به طور کامل کنار بگذارید. این سبزیجات هنظیر گوشت برای شما بد نخواهند بود. رژیم خوراکی پربار از سبزیجات قادراست به پاکسازی پورین از جسم یاری کند. در این تقویت مناسبتر است با یک دکتر کارشناس مشورت نمایید.

مقاله مرتبط: خصوصیات گیاه مارچوبه

جگر:

گوشت هایی همانند جگر و قلوه نبایست در این مریضی مورد مصرف قرار گیرند.

خوراکی های سودمند برای نقرس کدامند؟

احساس می نمایید هیچ انتخابی برای خوراکی ی استفادهی خود ندارید؟ نه چنین نیست.

گونه های متفاوتی از خوراکی ها وجود دارد که به شما یاری می کند خود را در برابر نقرسمراقبت نمایید.

این خوراکی ها در برگیرنده لبنیات کم چرب، کربوهیدرات های پیچیده، قهوه و میوه هایی همانند مرکبات است.

همینطور بایست اعتماد حاصل نمایید هر روزه ۱۲ الی ۱۶ فنجان مایعات وارد جسم می نمایید. ناچار نیستید تنها آب میل کنید. شما می توانید از آب میوه شیرین نشده، چای و قهوه نیز مصرف نمایید. هر گونه مایعی که جریان خون و جریان ادرار را حفظ کند برای شما مناسب است.

۶ دیدگاه

  1. ❖ کیهان سخاوت در آذر ۱۸, ۱۳۹۶در۹:۰۰ ب٫ظ

    خیلیمقاله عالی وقابل مصرف ای بود.ممنون.

    جواب ›
    • ❖ محسن در آذر ۱۹, ۱۳۹۶در۰:۴۷ ق٫ظ

      خوشحالیم که براتون سودمند بوده دوست عزیز.
      جواب ›

  2. ❖ سامان عالیپور در خرداد ۲۸, ۱۳۹۷در۱۰:۴۵ ق٫ظ

    سلام من رفتم آزمایش دادم اسید اوریک ۱۰.۹ بوده و تو یه شرکت کار میکنم که خوراکی ها چربه و ناچاریم از اون خوراکی بخورم به دید شما چه ورزشی محاسبه با تشکر

    جواب ›
  3. ❖ حسن در اسفند ۱۲, ۱۳۹۷در۱۰:۴۲ ب٫ظ

    ترشی چطوره مناسبه یا نه


    نظر های خودتون را برای دانلود آهنگ غمگین قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد